website voor mobiel geschikt maken         

Meer resultaten voor website voor mobiel geschikt maken

Wat is beter een mobiele of responsive website?
Voor sommige van onze klanten lopen deze cijfers op tot wel 55 procent! Laat je mobiele gebruikers dus niet links liggen. Een website die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik is vandaag de dag strikte noodzaak. Update november 2016 Wist je dat Google Mobile First gaat indexeren? Heb jij een mobiele website dus geen responsive website die mobiele gebruikers dezelfde content biedt als desktopgebruikers dan kan dit nadelig zijn voor je vindbaarheid. Ben je benieuwd of dit ook voor jou geldt en wil je zeker weten dat je vindbaarheid niet in gevaar komt? Ik adviseer je graag! Neem gerust contact met ons op en vraag naar Anouk. De noodzaak van een mobiele of responsive website.
JoomlaNL Forum JoomlaNL Mobiel geschikt maken website 1/1.
1place4ads gespecialiseerd in grafisch webdesign Joomla websites webshops Joomla templates ook geschikt voor tablet en smartphone headers logo's en nog meer 1place4ads.nl. een goed gezond 2013. Mobiel geschikt maken website 10 nov 2012 1715 7. Dank voor jullie support en daar kan ik wat mee. De uitleg over de responsive design is hoopvol alleen dat gaat komen. Voor nu heb ik inderdaad gebruik gemaakt van de gratis versie van Mobile Joomla. Mijn huidige template en navigatie was helemaal niet geschikt om een goed resultaat te krijgen maar heb het goed kunnen oplossen. Nieuw menu aangemaakt en deze gekoppeld aan de navigatie van Mobile. Nieuwe eenvoudige pagina's gemaakt en gekoppeld aan het nieuwe menu. De start is er en de rest gaat komen.
In drie stappen naar een mobiel vriendelijke website WPjournalist.
Er is ook een functionaliteit die je website mobiel vriendelijk maakt. Zo is er de mogelijkheid om fotos of je contactformulier geschikt te maken voor mobiel. Het fijne is Jetpack is helemaal gratis. Niet altijd zal jou website geschikt zijn voor deze plugins. Wellicht is de website te verouderd of werkt de plugin gewoon niet met jou theme. De enige manier om daar achter te komen is dat je het uittest. Mocht dit niet lukken rest er nog één oplossing. Bouw een nieuwe mobiel vriendelijke website. Makkelijk gezegd maar het nadeel je moet weer investeren in een nieuwe mobiel vriendelijke website. Aan de andere kant biedt het weer kansen om vooruit te komen.
Hoe maak je je website geschikt voor mobiel?
Wat is inbound marketing? U bevindt zich hier Home Blog Hoe maak je je website geschikt voor mobiel? Hoe maak je je website geschikt voor mobiel? door Annemieke van Herk op 04/01/2013. Je leest overal dat je moet zorgen dat je website geschikt is voor mobiele bezoekers. En als je op straat of in de kroeg eens om je heenkijkt of gewoon je webstatistieken eens bekijkt snap je ook waarom dat belangrijk is. Maar hoe je er precies voor moet zorgen dat een tablet of smartphone-gebruiker goed uit de voeten kan met jouw website dat wordt er vaak niet bij verteld.
Is jouw website responsive oftewel geschikt voor mobiel?
Sinds april 2015 is de leesbaarheid en de bruikbaarheid van je website op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets een zeer belangrijke factor geworden voor de vindbaarheid van je website in Google. Is je website nog niet geschikt voor mobiel oftewel niet responsive dan kan dit leiden tot minder bezoekers op je website omdat Google je nu lager in de zoekresultaten plaatst ranking op smartphones en tablets. In november 2016 kondigde Google haar nieuwe mobile first plannen aan. Daaruit blijkt dat geschiktheid voor mobiel nog zwaarder gaat wegen als ranking factor. Zwaarder zelfs dan het gedrag van je website op gewone computers desktop. Vandaar de slogan Mobile First.
Website geschikt maken voor mobiele telefoon WebsiteSelect.
In dit artikel gaan we dieper in op de redenen waarom dit slim is en verkennen we de verschillende mogelijkheden om je website geschikt te maken voor de mobile internet generation. Waarom je website voor mobiel geschikt maken? Er zijn een aantal redenen waarom het aantrekkelijk is om bezig te gaan met hoe je website er uitziet op smartphone. Samengevat zijn de redenen om te werken aan hoe je website op mobiel er uit ziet. Je komt hoger in de zoekresultaten van Google. Het mobiele internetverkeer blijft toenemen. Je kunt nu nog een streepje voor hebben op je concurrent. Google geeft vanaf 21 april 2015 een hogere ranking aan websites die goed kunnen worden bekeken op mobile devices. Dit geldt met name voor de mobiele zoekresultaten.
Hoe maak je je website klaar voor mobiel Qonvert.
Google is de laatste tijd dwingend bezig op het gebied van mobiel. Ze willen dat je een responsive of mobiele website hebt. Heb je dat niet dan is dat nadelig voor je score in Google. Zo ver is het inmiddels. Wat is een responsive website? Een responsive website is een site die automatisch schaalt naar de grootte van het scherm. Dat kan een laptop een smartphone of een tablet zijn. Bekijk mijn website maar eens op een smartphone.
6 manieren om je website mobiel te maken Adformatie.
Hoog tijd om het ijzer te smeden dus. Deze week bespreken we zes manieren om je website mobiel te maken inclusief de voordelen en nadelen voor zoekmachine-optimalisatie. Responsive design met dezelfde URL Google en Bing prefereren responsive design templates die zich aanpassen aan hetapparaat waarmee bezoekers je website begluren. Je website stuurt dezelfde HTML naar smartphones en desktops en schaalt je template met CSS media queries. Alle linkwaarde stroomt naar één URL wat beter is voor je mobile SEO. Je loopt geen risico op duplicate content. Bedrijven die dezelfde content willen tonen aan desktop bezoekers en mobiele bezoekers hoeven hun content slechts eenmaal in hun CMS te gieten.
Hoe maak ik mijn website geschikt voor mobiele surfers?
Je moet er dus voor zorgen dat je website ook op die apparaten er goed blijft uitzien. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Er zijn meerdere manieren om je website geschikt te maken voor mobiel. De mooiste manier vind ik de manier waarop de layout van een site zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het scherm waarop hij bekeken wordt. Dit heet responsive design. De methode komt er kort gezegd op neer dat je in je stylesheet voor elk onderdeel dat een ander uiterlijk moet krijgen als het scherm smaller of breder wordt een extra stijlregel opneemt. In die extra stijlregel zet je dan neer wanneer die regel toegepast moet worden en wat die veranderingen precies moeten inhouden.

Contacteer ons